pondělí 4. července 2011

Začalo léto

ačkoli podle počasí bych to ani neřekl, ale ono se zlepší.... Každopádně mě čeká klasický maraton letních akcí, na který se vždycky moc těšim. Mezi ty první patří slalomy v Kadani už tradičně hned na začátku července. Čeká mě i několik soustředění a pár jich bude za hranicema abych změnil trochu terén.

Červen byl hodně bohatej na akce všeho druhu, že ani nevim kde začít. Měl sem i dost školy..... i když dost je v mém případě samozřejmě nutno brát s rezervou, ale na mě to bylo dost. Podařilo se mi zvládnout pár těžkejch testů a zkouška z Anatomie, což je pro mě cennej skalp =)

Závodil sem na Akademickém MČR kde sem skončil na singlu i deblu třetí a na sjezdu sem hodně pohořel, protože sem si první jízdu pujčil sjezdovou loď a během jedný jízdy dokázal troje hodiny a dvě čela. Na druhou jízdu sem si radši vzal svojí loď a ujel 2. nejrychlejší čas, bohužel sjezdaři jízdy sčítaj tak sem měl po ptákách.....

Vycestoval sem i do Strakonic =) na VZ kam jezdim rád závodit a pořádat ještě vloženej pivní závod, samozřejmě sme ho pořádali znovu a pro velký ohlas sme ho uspořádali i pro děti ale s kolou samozřejmě. Každej rok narůstá startovní listina o hodně jmen tak budem muset zauvažovat o zdrsnění pravidel, i když já to letos zvládnul s třema veledírama v Ludvíkovo deblovce a jeden borec za náma byl chycen rybáři....prý se zamotal rybářům do vlasců a nemohl se odmotat  =)  


V půlce června sem jel zazávodit si na Trnávku kam se každý rok hrozně těšim, tentokrát to ale bylo na raftu s klukama co sem závodil už v Čunově. Konalo se tam MČR ve čtyřčlenných družstvech ve slalomu a sjezdu. Jak ve slalomu tak ve sjezdu sme skončili druzí a odvezli si stříbrné medaile a cenné body do nominace na MS. Byl sem hrozně rád že sem byl klukům platným členem, říkali že slalom se jim na trnávce takhle povedl poprvé. 
Na konci června sem odjel jako trenér středočeskýho kraje na Olympiádu krajů dětí a mládeže do Olomouce. Akce to byla opravdu hodně podařená, pořadatelům se celá akce povedla na výbornou a všechny děcka si svojí první "velkou" olympiádu užili. Měli to se vším všudy, zahájení na velkým stadióně kde Jan Železný zapálil oheň, pětidenní sportovní klání v hodně sportovní atmosféře na všech sportovištích, akreditace s vlastní fotkou, reprezentační soupravu, Olympijský dům a další. Náš kraj byl nakonec v celkovém pořadí získaných medailí na 3. místě a Amálka Hilgertová z našeho kraje byla vyhlášená jako nejúspěšnější sportovec olympiády..... doufám že se na takovouhle akci podívám znovu.

Žádné komentáře:

Okomentovat