čtvrtek 9. února 2012

Austrálie 2012

naše parádní kuchyně se zrcadlem 
Tak sem tu zase, opět sem absolvoval celej den v letadle ale stejně jako minule to stálo za to. Ikdyž tentokrát byla cesta o hodně delší, v Dubaji sme čekali 8 hodin na letadlo do Sydney, který ještě stavělo v Bankoku kde sme strávili skoro dvě hodiny. Přiletěli sme do deštivýho rána ale i tak bylo 26°C. Jeli sme si pujčit dvě auta a chvíli sem si musel zvykat na řízení vlevo, ale už si to celkem dávám. Už sme tu 5 dní a z toho sou tři deštivý ale i za ty dva sme se stihli skoro všichni spálit =) Vyběhli sme nadšeně na sluníčko a stačilo 20 minut a byli sme rudoši. Bohužel má prej bejt únor převážně oblačnej ale i tak 26-28°C je pořád těžká pohoda.
Bydlíme v docela pěknym baráku, autem na kanál to je 12 minut. Už mě tu stavěli i policajti, Lukáš v autě přede mnou se otáčel na světelný křižovatce o 180° a já jel za nim a viděli až mě =( ale řešili to naštěstí jen domluvou... =D

V pátek začínaj závody tak sem zvědav jak mi to pujde protože celý tratě zatim moc nezvládám. Ale nejsem sám, všichni vypadaj unaveně takže to bude asi tim časovym posunem. Chodim spát před desátou a vstávám v 6 ale už se to pomalu lepší. Super se tu běhá, křičej tu papoušci krom jiný havěti =) a je tu prostě krásně. Chystáme se teď na výlet tak snad budou i nějaký fotky.

Žádné komentáře:

Okomentovat