pondělí 26. prosince 2011

Konec roku 2011 se blíží

Tak už jen pár dní a bude mi 25, bude tu rok 2012  a nová sezona. Samozřejmě pořád bude v plném proudu pokračovat milovaná zimní příprava ale taky se nezadržitelně blíží odlet za teplejším počasím. Po roční pauze znovu do Austrálie a můžu říct že se těšim jako malej kluk =D. Momentálně si užívám odpočinku doma u rodičů v Klášterci a zítra už vyrážim znovu do Prahy a konec roku oslavim už tradičně s přáteli na chatě u Venoucha v Třebušíně. Vánoce utekli letos hodně rychle, ale pořád je to stejná pohoda. I když letos sem nechával dárky až opravdu na poslední chvíli. Naštěstí všechno co sem hledal měli a tak sem už od rána 24.prosince jenom slopal vaječňák a ládoval se, aby mě náhodou nepřepadlo zlatý prase. 


Pod stromkem sem mimo jiné našel i tohohle drsnýho žraloka, abych zase pomalu začal překonávat strach z nich, než se vydám na moře zkusit surfovat v Austrálii =).
Už pomalu začínám cejtit že znovu se začít hejbat nebude vůbec lehkej úkol a tak už zkoušim místo věčnýho ležení u jídla taky občas i sedět. Navíc hned po novym roce jedem na soustředění do Harrachova takže už se těšim jak zase budu nenávidět běžky, hory a sníh, ale kvůli jejich dobrý kuchyni bych tam jezdil pořád ....                                                                 Byl sem se podívat i na mojí milovanou kláštereckou loděnici a pořád tam stojí =D. Jen škoda že tam nikdo nebyl. Dřív sme na vánoce sjížděli Ohři a byla to super akce protože bylo vždycky trochu víc vody a tak šli i skákat jezy co byli cestou ale teď to vypadalo na normální stav, tak sem jenom okouknul pole mého dřívějšího působiště, zavzpomínal na ty krásný roky na klášterecký "peřeji" , melancholicky se otočil a šel zase domu.


Na začátku prosince se konal zase v Olomouci Kanoista roku a letos bylo téma facebook, a tak sme na facebooku vytvořili skupinu hřbitov což znamenalo přijít na galavečer jako zombie, nebo jakákoliv postava spojující se s tímto tématem . Můj převlek byl celkem povedenej, zase sem si zapoupil v sekáči kalhoty a košili a vyrobil ze sebe zombie kterou mi potom Rákos dodělal ve vlaku cestou tam barvama na obličej. Musim říct že letošní ročník už si opravdu pamatuju zase jen vlak =) byla to fajn cesta a netrvalo ani dlouho a celej vagon patřil zase nám.

Už sme byli i poprvé na horách v Harrachově kde sme poprvé běžkovali a jde mi to pořád stejně, navíc už se mi povedlo rosekat vázání na lyži takže při štafetovým závodě do kopce sem se rozšvihal a pak sem jen mrznul a čekal až ostatní dozávodí. Prostě fasovaný lyže sou fasovaný lyže, maj je ve skladu už nějakej pátek a já do toho dupu mocně =D....
Blíží se i Florball cup kde budu letos hrát za moje kamarády z raftový posádky HANACE a zase vystoupíme večer jako kapela Sjetý Noty tentokrát už s novým basákem Milunou, sem na to moc zvědavej, protože nemáme moc času ani příležitostí se před tím sejít takže to bude prakticky z oleje =)

Takže se zatim loučim a po novým roce
AHOJ

Žádné komentáře:

Okomentovat