středa 22. srpna 2012

Seriál ČP za mnou

Tak už máme po pohárech, forma mi vydržela jen na jaře jak se zdá =) v posledních 4 pohárech sem se ani jednou neprobojoval do finálový desítky a tak mi v konečným hodnocení po osmi odjetých pohárech patří 9.místo. Víkend to byl ale parádní, počasí parádní a spousta lidí na břehu nakonec vytvořili super atmosféru. V sobotu sem si ujel bronz z MČR hlídek s Frantou Jordánem a Michalem Raškem.
Včera tj. 21.8. sem si opět po roce užil parádní akci jménem Pádlojízda, sešlo se nás asi rekordní počet a letos asi i nejvíc zahraničních účastníků. Počasí od víkendu ještě vydrželo pořád výborný a tak se pádlojízda všem moc líbila. Start byl tradičně v Troji, na štvanici se přidala hrstka dalších a potom jsme plavební komorou pokračovali na Karlův most, kde jsme ho jako už tradičně přešli s lodí na rameni. Končilo se na kampě, kde nám letos poprvé odvezli dobrovolníci (Ludvík a Maci) lodě do troje vlekem a my sme mohli zůstat na ostrově a popíjet pivka zaplacená organizátorem SP v Troji.

Obrovskej dík jak organizátorům téhle akce tak dobrovolníkům v Tranzitech kteří z akce měli prakticky jen pendlovačku mezi kampou a trojou a telefonáty typu " tak kde k..va vězíte =)"
fotky od Jana Soukala a Petra Goreckého

Teď se připravuju na koncert naší nový bandy SJETÝ NOTY 2, v pátek v Českém Vrbném při příležitosti MS juniorů R4 který budu potom i komentovat. No a hned potom taky ME raftů naLipně kde budu pro změnu závodit.



Žádné komentáře:

Okomentovat