středa 28. ledna 2015

Oživení ?!? =)

Od posledního příspěvku uplynul rok a měsíc... trochu sem na blog zanevřel ale pomalu se mi blíží další cestování po světě a tak by byla škoda kdyby sem blog nechal úplně zaniknout.

Dnes jsem na soustředění v Harrachově se svojí tréninkovou skupinou. Budou to naše poslední běžky v letošní zimní přípravě. Pomalu se nám blíží soustředění v teple, letos nás čeká příprava v Emirátech a v dubnu vrchol sezony MS juniorů a třiadvacítek v Brazílii. Zatím všechno klape jak má a uvidíme jak se letos bude dařit.

Protože sem nepřispíval víc než rok tak se samozřejmě udála spousta věcí. Z těch nejdůležitějších v trenérský kariéře zmínim třeba MS v Austrálii a ME v Makedonii.... na obou akcích se docela dařilo. Monča jakožto stálice uhájila roli favoritky a na obou šampionátech byla na bedně (stříbro MS, bronz ME) ...Do tréninkové skupiny přibyl Adam Lerch z Klášterce z čehož mám obrovskou radost, protože už mu pomáhám stejně několik sezon a teď je "jeden z nás" a můžu se mu věnovat už oficiálně naplno...

V raftingu jsme dokázali v sezoně 2014 vybojovat 1.místo v nominaci na MS 2015 v Indonésii a tak si v listopadu balíme kufry =) hrozně se těšim.

V muzice je to taky čím dál lepší... zkoušíme výrazně častěji a vystupujeme taky daleko víc než dřív. Museli jsme jako kapela posílit řady ... Za Micháče se ujal kytary jeho svěřenec a obdivovatel =) Filip Kořínek , kterýmu všichni říkaj Kořen. Basák už není Miluna ale taťka Pidliše Láďa ... Hlavně jeho vinou zkoušíme víc. Je to obrovskej nadšenec a do kolektivu perfektně zapadá... 

Dneska teda jen takhle krátce a dávám si za úkol být v příspěvkách pořádnější ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat