sobota 28. února 2015

Novinky z Emirátů

Pomalu za námi bude první týden jarní přípravy v teple. Všechno zatím probíhá víceméně podle plánu. Závodníci si začínají zvykat na zdejší terén, stále méně odíráme slalomovou dráhu ať už lodí pádlem nebo hlavou. Ikdyž Monika zvětšila jeden vracák, když podrobila umění místních stavařů zkoušce loď versus kamenný břeh. K podivu všech přihlížejících prohrál kámen a musel se klidit. I kůže se z rudé mění v ne tolik provokativní barvy, ačkoli se pořád setkáváme s výsměchem ostatních co jsou tu dýl, že jsme sejráci. Statistika eskymáků se začíná pomalu plnit a už nemáme nikoho „se suchou hlavou“. Já sem si byl taky už zapádlovat a ještě určitě někdy půjdu. Ve vedení je Monča s 9 eskymákama a o jeden míň má Janička. Kluci se zatím drží trochu zpátky v tomhle ohledu =D

Našli jsme si už oblíbenou „restauraci“ kde se nejradši stravujem. Je to necelých deset minut autem a velká výhoda je nejen v ceně (10 AED za porci), ale i v tom že odpadá dilema, kdy nevíte co si vybrat. Točíte kuře s hovězím, a protože včera jsme dali hovězí, dneska je řada na kuře… Chuť je vinikající a množství potěší i takový jedlíky jako Adama ( ten je schopen sežrat kýbl pro 3 v KFC a ještě říct že má hlad ).

Na dětském hřišti sme si udělali provizorní posilovnu, moc dětí tu stejně není a ty co nás při posilování viděli už na hřiště nevkročí, protože se budou bát, že se po nich bude chtít něco podobnýho…



Ve volným čase jsme propadli hazardu a mastíme karty, na žádný větší výlet kromě okolí jsme ještě nevyrazili, ale máme jich v plánu hned několik. První celodenní volno bude ve středu, kdy bude určitě v plánu Dubaj a pláž. 
Správnej Poker potřebuje POKER FACE a protože ho Adam neumí udržet potřeboval šátek ... Když mu přijde dobrá karta rozšíří se mu nosní dírky a vykulí oči =) 

Žádné komentáře:

Okomentovat